parallax background

Servicii

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuala presupune o prima parte de evaluare psihologica care ajuta la o cunoastere complexa intr-un timp scurt, sedinte de cunoastere si impartasire, stabilirea obiectivelor in terapie si continuarea in directia atingerii acestor obiective. Este o munca atat la nivel de construire de noi abilitati si in acelasi timp, este si o munca de profunzime, de identificare a suferintelor, traumelor din copilarie, de procesare si tratare a lor.

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu presupune cateva sedinte de evaluare a valorilor fiecaruia, temperamentului, trasaturilor de personalitate si nevoilor neimplinite. Ulterior vor fi atat sedinte de cuplu, cat si sedinte individuale, separat cu fiecare membru al cuplului in parte pentru a lucra atat pentru binele relatiei, cat si pe obiectivele personale ale fiecaruia.

Consiliere psihologica pentru copii si Psihoterapie de familie

Consilierea psihologica pentru copii se face alaturi de psihoterapia de familie.
Acest serviciu presupune ca voi lucra si cu copilul individual si cu parintii separat sau impreuna cu cel/cea mic(a), in functie de specificul fiecarei familii si de provocarile pe care le intampinati. Am observat ca, de multe ori, si copilul are nevoie de un spatiu doar pentru el in care poate sa descopere cine este si asemanator si diferit de parintii lui, sa exerseze comportamente noi, sa poata spune ce este “ de nespus”, sa poata gasi raspunsuri la orice intrebari are. Cu toate acestea, este extrem de importanta implicarea parintilor, schimbarile facute de parinti si suportul pe care il ofera copilului si parintii unul fata de celalalt (acolo unde se poate) pentru a lucra in directia schimbarii dorite. De asemenea si parintii au nevoie de un spatiu pentru ei, pentru a intelege ce se intampla de fapt in familie,in cuplu, sa isi vindece propriile rani si sa aiba parte de suport si ghidare.

Psihoterapia de grup

Psihoterapia de grup si-a dovedit beneficiile in cazul studiilor facute si are cateva puncte forte pe care nu le avem in psihoterapia individuala si anume, un suport de la mai multe persoane, mai multe oglinzi despre noi insine, invatarea din experienta mai multor persoane, senzatia de apartenenta si multe altele. In cadrul psihoterapiei de grup lucrez cu Cristina Maldaianu, colega mea si ea avand o experienta ca psihoterapeut individual si de grup, de peste zece ani.

Webinarii si Workshop-uri

De peste 6 ani, organizez alaturi de psihoterapeut Cristina Maldaianu, webinarii si workshop-uri cu traineri straini si romani, atat pentru specialisti cat si pentru publicul larg, interesat de o parte de autocunoastere si dezvoltare personala. Le puteti gasi printr-un click pe pagina evenimente. De asemenea, organizam workshop-uri sustinute de noi, pe diverse teme dintre care amintesc: Anxietatea cum sa o intelegem si reducem, Mastile de Zi cu Zi, Eu si barbatii/femeile din viata mea, Stima de sine, Cum sa purtam conversatii dificile, etc. Va asteptam cu drag!